Under festivalen har du möjlighet att få hjälp med ditt barnbärande genom en konsultation hos SREB (www.sreb.nu). Våra coacher som arbetar på festivalen är utbildade bärabarn-coacher som även har egen erfarenhet. De har alla sina egna specialintressen. Läs nedan vad dem kan hjälpa just dig med.

Du bokar din tid via knappen nedan, betalning sker via swish.

Boka tid

Om det blir obokade tider kvar kan vi erbjuda drop-in-tider på festivalen. Om du inte har möjlighet att utforska barnbärandet med ditt barn på plats, kommer det att finnas bärdockor att låna. Vi har även tillgång till en del bärdon vi kan använda oss av men om du vill lära dig att använda ett bärdon du har så är du välkommen att ta med dig det.

Behöver du mer hjälp?

En fullskalig konsultation är längre och mer djupgående än det som erbjuds i samband med festivalen, men här får du en möjlighet att prova på och förhoppningsvis få hjälp.
Känner du att du vill ha mer hjälp än vad vi kan erbjuda på upp till 60 min är du välkommen att boka en session med någon av våra coacher utanför festivalen. Du hittar dem i hela landet samlade på www.sreb.nu.

 

Våra Bärabarn-coacher

 

Zarah Stolt

Zarah är Bära Barn-konsult med intresse för det tekniska med bärselar. Hon gillar att hitta nya lösningar och att förenkla bärandet. Under festivalen hjälper hon dig med din sele, ger tips och trix och kan hjälpa dig att hitta var det har blivit fel.
Erbjuder: Tips och trix bärsele / felsökning bärsele.
www.naroteket.com
Instagram
Facebook
Boka tid

 

 

My Lövgren

My är intresserad av problemlösning i det befintliga bärandet samt hur det går att variera sitt bärande med ett bärdon. My gillar att hitta individanpassade lösningar för att underlätta det du redan gör och använder dig av. Ett bärdon, flera möjligheter.
Erbjuder: Rådgivning i sjal och sele
www.knytanara.se
Instagram
Facebook
Boka tid

 

 

Angelica Fredin

Angelica arbetar med målet att underlätta vardagen och få dig som bär att känna trygghet och mod i ditt barnbärande som verktyg till ett enkelt nära föräldraskap. Hon vill träffa dig som vill börja eller komma vidare i ditt barnbärande.
Erbjuder: Rådgivning i bärande på mage för dig med barn 0-1 år
www.barabarncoach.se
Instagram
Facebook
Boka tid

 

 

Ida Sköldengen

Ida är en coach med bärsjalar av alla typer som specialintresse: trikåsjal, ringsjal, vävd sjal. Har även erfarenhet av meh dai och onbuhimo. Blir det inte bekvämt? Vill du hitta nya sätt att utnyttja din sjalarna och variera ditt bärande? Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och ditt barn oavsett ålder.
Erbjuder: Rådgivning trikåsjal, vävdsjal, RS Meh Dai och Onbuhimo
Bära Nära
Instagram
Facebook
Boka tid

 

 

Linnea Gelfgren

Linnea har ett specialintresse i bärarens kropp och kan hjälpa dig att bära med en välbalanserad hållning med aktiva bäcken- och bålmuskler likväl som att hjälpa dig att hitta rätt sele, prova bärande för första gången eller testa nya knep för att knyta din sjal.
Erbjuder: Rådgivning i sjal och sele samt tips kring armbärande
www.slinglibrarysweden.com
Instagram 
Facebook
Boka tid

 

 

Maria Luckman

Maria hjälper dig komma igång och få till det bekvämt med ditt bärdon. Hon kan guida dig med bärande i vävd sjal, trikåsjal, ringsjal och bärsele på mage (mage mot mage), höft eller rygg.
Erbjuder: Rådgivning i sjal och sele
https://marialuckman.com/
Instagram
Facebook
Boka tid

 

 

 

Elin Karlsson

Elin driver Uppsala Bärotek. Hon är förutom bärabarncoach även föräldrastödjare i armbärande. Elin vill gärna hjälpa dig att lära dig ett nytt knyt, testa olika bärdon för att hitta rätt för dig eller ge dig tips och tricks för att få till knytmoment eller bärsele bättre.
Erbjuder: Rådgivning i sjal och sele, tips kring armbärande
Instagram
Facebook
Boka tid

 

 

 

 

Detta kan du boka:

Tips och trix – 15 minuter
Behöver du hjälp att finjustera i det du redan kan eller vill du rådfråga någon av våra coacher men inte behöver en demonstration? Tiden kan användas för enklare frågor, råd, tips och trix, prata kring olika bärdon eller att felsöka ett bärdon som du redan använder.
200 kr
Boka tid

Kort rådgivning – upp till 30 min
Under en kort rådgivning på upp till 30 minuter kan vi hjälpa dig som vill ha hjälp med något som krånglar, testa ett nytt knyt, prova ut ett bärdon eller lära dig att bära i en ny position. Vi hinner både felsöka, visa eller testa men det är bra om vi kan begränsa oss till en sak som du behöver ha hjälp med. Ju mer specifik du är i ditt önskemål, desto mer hinner vi hjälpa dig.
(Om du vill lära dig ryggbärande i sjal men aldrig har testat tidigare så rekommenderar vi dig att boka den längre rådgivningen på upp till 60 min)
400 kr
Boka tid

Lång rådgivning – upp till 60 min
För dig som väljer en längre rådgivning på upp till 60 min så kan vi hinna med lite mer. Vill du lära dig ett nytt knyt så hinner vi gå igenom noggrant, visa och testa, vill du ha hjälp med felsökning eller något som inte känns bra så kan vi troligtvis hinna med mer än ett problem eller kanske testa flera olika bärdon eller för dig som är mer van kan vi testa flera olika sätt att knyta. Om du vill testa något som är helt nytt för dig som tex att knyta bärsjal för första gången eller att debutera med ett bärdon på rygg så passar det här valet utmärkt för dig. Om du vill ha hjälp med mer än en sak så är det bra om du funderar på vad du prioriterar så att vi vet att vi börjar i rätt ände.
800 kr

Boka tid