När startades företaget och av vem?

Företaget startade av mig Yvonne Duran, informellt sommaren 2014 och formellt nov/dec 2014.

Berätta lite om dig själv!

Gift trebarnsmamma med 40-årskris, har jobbat med e-handel och internet sedan e-handelns begynnelse. Syntes i ett dubbelsidigt ”hemma-hos” reportage i tidningen PC Hemma någon gång under tidigare 2000-talet med titeln ”Hon lever i en värld av bilder” pga mitt intresse för att rita pixelgrafik. Utanför den digitala världen spelar jag helst Badminton och drömmer om att köpa hus.

Kommer du vara på plats den 19:e oktober? Om inte vem/vilka kommer vara där?

Det kommer jag absolut vara så länge hälsan och ödet tillåter!

Vad kommer du göra där?

Hänga med alla härliga besökare och nörda lite om hur enkel vår merinotrikå är att spänna!

Vad hoppas du att besökarna ska göra i er monter?

Ha trevligt och kramas med alla bärdon!

Vilken kändis skulle du vilja se använda din produkt?

Det var den svåraste fråga jag någonsin fått haha ser gärna att alla föräldrar, kända eller ej, som har nytta av mina produkter får möjlighet att använda dem.

Vad är det konstigaste du hört om dina produkter?

Att det skulle vara en klänning, eller snarare, det var en man som gick förbi min man när han bar vår yngsta på tunnelbanan som i förbifarten sa ”who’s dress is it?”.

Berätta om er allra första produkt!

Det råkade bli en elastisk merino, i färgen Biscay Bay. Vävda bärsjalar var huvudmålet men när jag då i 2014 även sökte efter mönstrade trikåsjalar hittade jag av en slump ett helt fantastiskt tyg av 100% merinoull, jag bad om en uppsydd provsjal och var helt såld. Att den blev släppt före vår första vävda sjal var alltså bara en slump men berodde även på att produktionen gick mkt fortare än för de vävda.

Vad är senaste nytt?

Sjala <3 Wompat Ombuhimos

Vad tar ni med er till festivalen?

Lite gammalt att klämma på, second hand produkter, lite nyheter och ett reasortiment!

Om jag säger carrying for the future vad säger du då?

Definately YES! Carrying is caring!